Samenwerken met De Oerbron

De Oerbron is al 20 jaar in Nederland de specialist op het gebied van badbevallingen. Ontstaan vanuit de visie en ervaring dat een badbevalling veel voordelen biedt, zowel voor de moeder, partner en  voor de baby.  

Met een breed assortiment bieden we professionals de mogelijkheid om iedere zwangere op de juiste manier te helpen. Of u er nu voor kiest om alles zelf te doen of “gemak” belangrijk vindt, er is altijd een passende oplossing voor u en uw cliënt.

In Nederland zijn wij de importeur voor de bevalbaden van La Bassine. De Oerbron verhuurt en verkoopt meerdere merken bevalbaden en zijn we  de enige die al jaren lang een slimme en veilige oplossingen biedt voor een verwarmd bevalbad.

All-in partner programma; volledige ontzorging

Geschikt voor alle professionals die wel de service voor een badbevalling willen aanbieden maar de bijkomende werkzaamheden liever uitbesteden.   

Hoe en wat voor u:

Voordelen voor u 

Overige professionals

Geschikt voor professionals die zelf (gaan) verhuren en flexibiliteit wensen inzake de benodigdheden.

Hoe en wat voor u:

Voordelen voor u 

In alle gevallen ontvangen cliënten bij de aankoop van een (huur)bad of een badpakket een zak natuurlijk zeezout (1 kg) ter waarde van € 4,95. Zeezout verlaagt de afgifte van mineralen tijdens het verblijf in het bevalbad met mineraal arm kraanwater. Het zorgt ervoor dat je niet zo loom wordt en dat je minder gerimpeld uit het water komt. Ook voor de baby is het aangenaam. Het vruchtwater is immers ook zout. Hiermee stimuleren we dat er zoveel mogelijk bestellingen via uw website worden gedaan.

U heeft interesse en heeft nog bruikbare huurbaden van een ander merk bad? Geen probleem, wij zijn altijd bereid om deze baden te kopen of een omruilvoorstel te doen.  Neem contact op via het contactformulier of rechtstreeks op 085-060 91 47.

Waarom kiezen voor De Oerbron?

  • Aanbod van meerdere merken en typen bevalbaden, van opblaasbaar tot (verwarmde) baden van kunststof.
  • De enige aanbieder van verwarmde bevalbaden.
  • Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in badbevallingen door heel Nederland en België.
  • Altijd voldoende voorraad en snelle levering.

* Als extra service kunnen wij deze link gratis op uw website plaatsen.

Winkelwagen