Samen staan we sterk!

Wij geloven niet alleen in de kracht van keuze, maar sluiten ons ook graag aan bij partners en merken met dezelfde duurzame missie. Op weg naar een duurzame wereld. We zijn trots op onze partners, dit delen we dan ook graag met jullie. Wil je ook partner worden van Oerbron? Leuk! Laat het ons weten, dan kijken we samen naar duurzame mogelijkheden. 

Dalalou

Je kunt bij ons terecht voor de natuurlijke kraampakketten van Dalalou Natuurlijk. Zij hebben in samenwerking met deskundigen complete kraampakketten samengesteld met de meest duurzame en liefdevolle producten. 

Babyloop

Net als wij, doet BabyLoop er vanalles aan om duurzaamheid in de babywereld te vergroten, zodat we een betere wereld voor onze kinderen kunnen creëren. Je kunt bij hen terecht voor het huren van onder andere kinderwagens, babybedjes en Tripp-Trapp kinderstoelen. Heb je de producten niet meer nodig? Dan kun je ze weer terugsturen. Geen gedoe met opbergruimte en lekker duurzaam! 

INCIA

Natuurlijke verzorgingsproducten voor allerbeste start. INCIA streeft naar een duurzame leefstijl met producten die 100% natuurlijke ingrediënten uit de natuur bevatten en vrij zijn van chemicaliën. Alle producten zijn parfum-vrij, vrij van schadelijke stoffen en mild voor de huid. Wij dragen bij aan een betere wereld voor de dieren, de natuur en de mens.

MiaVia

Wij zijn trotse distributeurs van het nieuwe bevalbadenmerk MiaVia. Zij staan voor kwaliteit en bij de ontwikkeling van hun producten staan de wensen van zorgprofessionals, maar zeker ook van zwangeren, centraal. Dit maakt dat zij onder andere prachtige bevalbaden hebben ontwikkeld, maar ook een comfort pack om tijdens de bevalling te gebruiken. 

La Bassine

Het krijgen van een kind is een belangrijke gebeurtenis. De bevalbaden van La Bassine zijn nauwkeurig onderzocht, ontworpen, geproduceerd en getest om daarin te ondersteunen. De bevalbaden worden gebruikt door verloskundigen en ziekenhuizen over de hele wereld. We zijn als Oerbron dan ook trots om officiële distributeur van dit merk te zijn. 

Heb je nog vragen of wil je graag partner worden van Oerbron? Neem dan contact met ons op via info@oerbron.nl of bel naar 085-0609147

Winkelwagen
De waardering van www.oerbron.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 190 reviews.