Ontwerp zonder titel (2)

Bevallen in een bevalbad? Deze vrouwen gingen je voor!

Badbevallingen zijn steeds vaker een onderwerp van gesprek, in de wachtkamer bij de verloskundige, op een verjaardag van een vriendin of tijdens een familiedag hoor je je nicht erover praten. Maar wat houdt een badbevalling nou eigenlijk in? En hoe weet je of het iets voor jouw bevalling kan zijn? Naast het professionele advies van de geboorteprofessionals, verzamelden we bij Oerbron diverse badbevallingsverhalen. Hiermee helpen we je graag in de keuze voor het perfecte bevalbad voor jou.

"Mijn verloskundige adviseerde mij om eens na te denken over een badbevalling. Ik wist nog niet zeker of ik thuis kon bevallen, maar ik wilde het bevalbad wel in huis hebben om die mogelijkheid te hebben. Uiteindelijk ging alles voorspoedig en was het MiaVia bevalbad een fijne geborgen plek. Voor de uitdrijving ben ik wel uit het bad gestapt, maar het was heel fijn om deze verlichting te voelen tijdens de ontsluitingsfase."
Natuurlijke verzorgingsproducten Oerbon
Carmen S. uit Driebergen
Bevallen in een MiaVia bevalbad
"Ik wilde graag thuis mijn kinderen baren omdat ik me hier het beste voel. Om mezelf extra comfort te geven heb ik gekozen voor het verwarmde bevalbad. Het water bleef continu op temperatuur en ondanks dat mijn lijf hoogzwanger oogde voelde ik me in het bad zo licht als een veertje. Het was een prachtige ervaring, ook al waren de weëen oncomfortabel."
M. Voorbergen uit Gouda
Bevallen in het verwarmde bevalbad

Ook partners delen hun ervaringen tijdens een badbevalling:

"Na de geboorte van onze dochter kan ik iedereen een bevalling in bad aanraden. De rust die het mijn vriendin gaf voor en tijdens de bevalling heeft de bevalling voor mij als man ook erg soepel en prettig gemaakt. Het gaf ontzettend veel rust waardoor ik er ook meer voor mijn vriendin en dochter kon zijn!"
Oerbron rol van vader ervaringen
L. van Tellingen uit Soest
Partner van zwangere
"Machteloos of nutteloos tijdens een bevalling aan de kantlijn staan? Zeker niet! Toen de bevalling begon kon ik direct aan de slag en heb ik het bevalbad volgens de instructie klaargezet. Mijn vrouw heeft een prachtige badbevalling gehad en dankzij het bevalbad had ze verder geen pijnstilling nodig. Een prachtige ervaring, niet alleen voor haar en de baby maar ook voor mij."
Bevalbad ervaringen partner zwangere badbevalling
C. Alblas uit Voorst
Partner van zwangere

Deel jouw badbevalling ervaring met ons!

Bij Oerbron geloven we in de kracht van keuze. Wil jij jouw ervaring met ons delen om zo andere zwangeren te helpen met hun keuze? Super! Neem contact met ons op via info@oerbron.nl of WhatsApp. We horen graag van je!

Winkelwagen
De waardering van www.oerbron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 351 reviews.