Verzending en retour webshop

Verzending en retour

webshop

Onderstaand de verzend- en retourinformatie voor de producten van De Oerbron. Heb je vragen over het brengen en halen van een gehuurd bevalbad? Ga dan naar de pagina: bezorging & retour huurbad.

Verzending producten webshop

Bestelbevestiging
Na het betalen van je bestelling ontvang je per mail een bevestiging. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@oerbron.nl of bel op werkdagen naar 085-0609147.

Verzendmoment
Gekochte producten in onze webshop worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd via PostNL. 

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen €6,95.

Betaal mogelijkheden
Bij ons kun je betalen met iDEAL, Creditcard, Bancontact en overschrijving,

Bezorging
Als het pakket op een specifieke dag geleverd moet worden, dan horen wij dit graag en zullen wij hier rekening mee houden. Als het pakket is verzonden kun je het pakket via de T&T van de bezorgdienst volgen.

Verkeerd/ defect artikel ontvangen
Heb je een verkeerd of defect artikel van ons ontvangen? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem contact met ons op en vermeld in je bericht het factuurnummer en een foto van het betreffende artikel. Wij sturen zo spoedig mogelijk een vervangen product op.

Het kan zijn dat wij je vragen om het verkeerde/beschadigde product retour te sturen. In dat geval vergoeden wij de verzendkosten van de retourzending

Retour product webshop

Staat producten
Het kan zijn dat je het geleverde product niet hebt kunnen gebruiken. Je kunt het product retour sturen mits het nog in ongeopende, onbeschreven en onbeplakte verpakking zit. Producten met aangebroken/ ontbrekende verpakking of gebruikerssporen nemen wij niet terug.

Zichttermijn
De wettelijke zichttermijn bedraagt 14 dagen. Het product wordt vergoed als deze binnen de zichttermijn van 14 dagen herroepen wordt, en binnen 14 dagen na herroeping geretourneerd wordt. 

Het pakket verzenden
Retourzendingen zijn voor eigen risico. Vraag daarom altijd een verzendbewijs met de track & trace code van het verzonden pakket. Zorg ervoor dat het pakket goed is verpakt zodat het tijdens de verzending geen schade oploopt. Plaats het product in de originele verpakking in een stevige omdoos.

Voeg het herroepingsformulier bij in het pakket (of schrijf deze gegevens op een briefje). Neem vervolgens contact met ons op voor het verzendadres en stuur het pakket voldoende gefrankeerd naar ons op.

Herroepingsformulier
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer je de overeenkomst wilt herroepen)
Aan: 

De Oerbron
085-0609147
info@oerbron.nl

– Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

herroept/herroepen*

Besteld op*/ontvangen op* [datum ontvangst bij producten]

[Factuurnummer]

[Naam consumenten(en)]

[Adres consument(en)]

[Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Crediteren
Na ontvangst van de retourzending zullen wij binnen 14 dagen het geld terugstorten of terugboeken op je rekening. Voor de terugbetaling wordt gebruik gemaakt van dezelfde betaalmethode als waarmee de aankoop is voldaan.

Als je de bestelling in zijn geheel binnen 14 dagen terugstuurt dan wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten (van De Oerbron naar jouw adres) van € 6,95 teruggestort op je rekening.

Stuur je een gedeelte van de bestelling retour dan vergoeden wij het aankoopbedrag van de door ons ontvangen producten.

Winkelwagen