Verzending en retour webshop

Verzending en retour

webshop

Onderstaand de verzend- en retourinformatie over de producten in onze website. Heeft u vragen over het brengen en halen in geval van een gehuurd bevalbad? Ga dan naar de pagina: Bezorging & retour Huurbad.

Verzending artikelen webshop

Bestelbevestiging
Na het betalen van uw bestelling krijgt u per email een bevestiging. Heeft u deze niet ontvangen, neem dan contact op via info@oerbron.nl of bel op werkdagen naar 085-0609147.

Verzendmoment
Uw bestelling wordt in 1 tot 3 werkdagen verzonden met DHL. Bij een langere levertijd ontvangt u bericht van ons.

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen €6,95.

Betaal mogelijkheden
Bij ons kunt u betalen met iDEAL, Creditcard, Bancontact en overschrijving,

Bezorging
Helaas hebben wij geen directe invloed op de leverdatum bij een klant – alleen op de verzenddatum. Als u het pakket op een specifieke dag wens te ontvangen laat dit aan ons weten. Als het pakket reeds is verzonden kunt u via de link van DHL de bezorgdag/tijd aanpassen.

Leverduur
Houdt in de maanden november en december rekening met een langere leveringsduur. Wegens drukte bij DHL kan het een paar dagen langer duren voor u uw bestelling in huis hebt.

Verkeerd/ defect artikel ontvangen
Heeft u een verkeerd of defect artikel van ons ontvangen? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Neem contact met ons op en vermeld in uw bericht het factuurnummer en een foto van het betreffende artikel. Wij sturen zo spoedig mogelijk het juiste artikel op.

Het kan zijn dat wij u vragen om het verkeerde/beschadigde artikel retour te sturen. In dat geval vergoeden wij de verzendkosten van de retourzending

Retour artikel webshop

Staat artikelen
Het kan zijn dat u het artikel niet heeft kunnen gebruiken. U kunt het artikel retour sturen mits het nog in ongeopende, onbeschreven en onbeplakte verpakking zit. Artikelen met aangebroken/ ontbrekende verpakking of gebruikerssporen nemen wij niet terug.

Zichttermijn
De wettelijke zichttermijn bedraagt 14 dagen. Het artikel wordt vergoed als deze binnen de zichttermijn van 14 dagen herroepen wordt, en binnen 14 dagen na herroeping geretourneerd wordt. Wilt u het product na deze periode retour sturen, neem dan contact op via info@oerbron.nl. In sommige gevallen maken wij een uitzondering.

Het pakket verzenden
Retourzendingen zijn voor eigen risico. Vraag daarom altijd een verzendbewijs met de track & tracecode van uw pakket.

Zorg ervoor dat het pakket goed is verpakt zodat het tijdens de verzending geen schade oploopt. Plaats het artikel in de originele verpakking in een stevige omdoos.

Voeg het herroepingsformulier bij in het pakket (of schrijf deze gegevens op een briefje). Indien wij deze gegevens niet hebben, kunnen wij niet achterhalen bij welke bestelling de geretourneerde artikelen thuis horen.

Stuur het pakket voldoende gefrankeerd naar:

De Oerbron B.V.

t.a.v. afdeling retouren

Ohmstraat 3

6716 BA  Ede

Herroepingsformulier
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)
Aan: 

De Oerbron B.V.

Ohmstraat 3

6716 BA Ede

085-0609147
info@oerbron.nl

– Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

herroept/herroepen*

Besteld op*/ontvangen op* [datum ontvangst bij producten]

[Factuurnummer]

[Naam consumenten(en)]

[Adres consument(en)]

[Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Crediteren
Na ontvangst van uw retourzending zullen wij binnen 14 dagen uw geld terugstorten of terugboeken op uw rekening. Voor de terugbetaling wordt gebruik gemaakt van dezelfde betaalmethode als waarmee de aankoop is voldaan.

Als u de bestelling in zijn geheel binnen 14 dagen terugstuurt dan wordt het aankoopbedrag inclusief de heen-verzendkosten (van De Oerbron naar uw adres) van € 6,95 teruggestort op uw rekening.

Stuurt u een gedeelte van de bestelling retour dan vergoeden wij het aankoopbedrag van de door ons ontvangen artikelen.

Winkelwagen