Bezorging en retour gehuurde bevalbaden

Bezorging en retour

gehuurde bevalbaden

Qopack verzorgt de logistiek van de Huurbaden van de Oerbron. De Ovale baden worden door een koerier gebracht. De opblaasbare baden worden bezorgd door DHL.

Brengen en halen Ovaal bevalbad met verwarming

Uw gegevens
Het bad wordt bij het door u opgegeven adres bezorgd en opgehaald. Controleer uw adres dus goed.

Geef eventueel een extra telefoonnummer op waar de partner of ander familielid na de bevalling op te bereiken is voor het ophalen van het ovaal bad.

Bezorging
Het ovale bevalbad wordt, voordat de huurperiode ingaat, bij u thuis gebracht. Een aantal dagen voordat de huurperiode ingaat zal er contact met u worden opgenomen over het exacte bezorg moment (per mail of telefonisch).

Ontvangst ovaal bevalbad
Het ovale bevalbad wordt geleverd als 4 losse delen van glasfiber, de aanvoer- en afvoerslang en een tas met het badpakket met overige benodigdheden.

Als u het Ovaal bevalbad in ontvangst heeft genomen, controleer dan aan de hand van de checklist of u alle spullen heeft ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op.

Kosten vervoer
Vanwege de afmetingen van het ovale bad, kan het bezorgen en afhalen van het bad alleen per koerier worden gedaan. Onze externe vervoerder rekent hiervoor: € 44,95. Dit bedrag dient u te betalen tijdens het plaatsen van de bestelling of per factuur en dient 7 dagen voor de start van de huurperiode betaald te zijn.

Spoed
Als u op het laatste moment een bad huurt (vlak voor of tijdens de periode dat u thuis mag bevallen) zullen wij natuurlijk onze uiterste best doen het bad zo snel mogelijk bij u af te laten leveren. Houd echter rekening met maximaal 2 tot 3 werkdagen. Heeft u het Ovale bad direct nodig, dan is er de mogelijkheid van een spoedlevering. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden. Neem hiervoor contact met ons op.

Ophaalmoment
Een paar dagen voor het einde van de huurperiode nemen wij contact met u op. Als u nog niet bent bevallen wachten wij nog even met het ophalen van het bad. Als u het bad eerder wil laten ophalen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier (onderaan deze pagina).

Het Ovale bad aanleveren
Let op dat het bad klaarstaat wanneer de koerier het bevalbad op komt halen. Dit betekent dat het bad en de spullen schoon en droog zijn ingepakt zoals deze zijn aangeleverd. Mocht dit niet zo zijn dan zullen wij helaas extra kosten in rekening moeten brengen.

Gebruik de checklist om te kijken of u alle spullen heeft ingepakt. Als u de persoonlijke hoes, schepnetje, thermometer en vloerzeil heeft gebruikt kunt u deze weggooien.

De bezorger stelt het op prijs als u kan helpen het bad in te laden.

 

Verzending en retour Opblaasbaar bevalbad (huur)

Dit betreft de opblaasbare bevalbaden van La Bassine Original/Maxi en Birth Pool in a Box Mini/Regular.

Uw gegevens
Het bad wordt bij het door u opgegeven adres bezorgd. Controleer uw adres dus goed.

Bezorging
De opblaasbare huurbaden worden via een postbedrijf, zoals DHL,  verstuurd. U ontvangt een track & trace code. 

Ontvangst van het opblaasbare bevalbad
U ontvangt een doos met daarin het opblaasbare bad in een tas en het badpakket met overige benodigdheden.

Als u het bevalbad in ontvangst heeft genomen, controleer dan aan de hand van de checklist of u alle spullen heeft ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op.

Kosten vervoer
De vervoerskosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Spoed

Als u op het laatste moment een bad huurt (vlak voor of tijdens de periode dat u thuis mag bevallen) zullen wij natuurlijk onze uiterste best doen het bad zo snel mogelijk bij u af te laten leveren. Houd echter rekening met maximaal 2 tot 3 werkdagen. Heeft u het bad direct nodig, dan is er de mogelijkheid van een spoedlevering. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden. Neem hiervoor contact met ons op.

Retourneren

Als de bevalling heeft plaatsgevonden kunt u het bad kosteloos retour sturen. U krijgt van ons een retouretiket. We bieden de optie om het bad thuis op te laten halen voor de retourzending. U kunt dit aangeven en betalen tijdens het bestelproces. 

 

Het opblaasbare bevalbad aanleveren
Dit betekent dat het bad en de spullen schoon en droog zijn ingepakt in de originele doos zoals deze zijn aangeleverd. Mocht dit niet zo zijn dan zullen wij helaas extra kosten in rekening moeten brengen.

Gebruik de checklist om te kijken of u alle spullen heeft ingepakt. Als u de persoonlijke hoes, aan/afvoerslang, schepnetje, thermometer en vloerzeil heeft gebruikt kunt u deze weggooi

Contact

Winkelwagen