Professionele bevalbaden

ons aanbod

Bevalbaden voor Professionals

Diverse opties

De Oerbron heeft verschillende bevalbaden in aanbieding die zijn ontworpen voor professioneel gebruik. Hierdoor zijn deze geschikt voor het gebruik in ziekenhuizen en voor veelvuldig gebruik door zwangerschapsdocenten, doula’s en vroedvrouwen.

Voor offertes kunt u contact opnemen via info@oerbron.nl.

Opblaasbaar bevalbad La Bassine Professional

Het opblaasbare bevalbad La Bassine is in twee maten leverbaar, La Bassine Original en La Bassine Maxi.

De baden zijn gemaakt van eco-vriendelijk vinyl. De professionele versie van deze baden bestaat uit een dikkere laag materiaal waardoor deze baden duurzamer zijn dan de particuliere variant. De La Bassine Professional gaat 3 jaar of 40 keer mee. De opblaasbare baden zijn paars en deels doorzichtig. De bodem van 7 cm dik is wit voor beter zicht. Ook zitten er handgrepen aan de binnenkant die de zwangere kan gebruiken om zich beter tegen de badwand af te zetten.

La Bassine Original Professional

Paars La Bassine Original opblaasbaar bevalbad voor professionals in ziekenhuis of verloskundigen en doula’s.

La Bassine Original Professional

Buitenmaat          165x135x65 cm

Binnenmaat         125x 95×62 cm

Inhoud                    450 liter

Zitje                          optioneel

Het La Bassine Professional Original bestaat uit twee lucht kamers met twee handgrepen aan de binnenkant. De badwand is 20 cm breed waardoor er sprake is van een binnen (125×95×62cm)- en buitenmaat (165x135x65cm). De waterinhoud is 450 liter.

Een waterzitje is optioneel. Deze kan op elke gewenste plek in het bad gelegd worden. Het zitje wordt vooral aan het begin van de weeën gebruikt.

Gelijk bestellen?

La Bassine Maxi Professional

Paars La Bassine Maxi opblaasbaar bevalbad voor professionals in ziekenhuis of verloskundigen en doula’s.

La Bassine Maxi Professional

Buitenmaat          191x164x65 cm

Binnenmaat         145x118x62 cm

Inhoud                    625 liter

Zitje                          optioneel

Het La Bassine Professional Maxi bestaat uit vier luchtkamers met vier handgrepen aan de binnenkant en twee bovenop. De badwand is 20 cm breed waardoor er sprake is van een binnen (145x118x62cm) en buitenmaat (191x164x65cm). De waterinhoud is 625 liter. Het bad is groot genoeg voor twee personen.

Een waterzitje is optioneel. Deze kan op elke gewenste plek in het bad gelegd worden. Het zitje wordt vooral aan het begin van de weeën gebruikt.

Het opblaasbaar bevalbad opzetten

Het bad oppompen met een elektrische luchtpomp duurt 10 minuten, het bad vullen (afhankelijk van de waterdruk) ongeveer 60 minuten. Dus in totaal 70 minuten.

Het water wegpompen met een elektrische dompelpomp duurt 30 minuten, het bad leeglaten lopen en opvouwen kost ca. 15 minuten. Dus in totaal 35 minuten. Voor het opblaasbare bad Maxi komt voor opzetten en afbreken 10 minuten bij.

Opslag van het Professionele opblaasbad La Bassine

Opblaasbaar bad en badpakket nemen een ruimte in van 60x50x40cm.

Hygiënische hoezen voor opblaasbare bevallingsbaden

Voor iedere zwangere dient er een aparte hygiënische hoes te worden gebruikt. Deze hoes waarborgt de hygiëne en wordt vóór het vullen in het bad gelegd. De hoezen zijn gemaakt van PVC volgens Europese milieu normen en latexvrij.
Er is een op maat gemaakte bevalhoes beschikbaar voor La Bassine Original en Maxi.

Interesse? Meld je nu aan!

Oerbron Ovaal bevalbad met zitje

Ovaal Bevalbad met zitje van glasfiber voor een waterbevalling.

Ovaal bevalbad met zitje

Buitenmaat          180x130x67 cm

Binnenmaat         170x120x65 cm

Inhoud                  600 liter

Zitje                        ja

Het Ovale bad bestaat uit een basis van vier glasfiber delen en een stevige basishoes. De baddelen zijn licht in gewicht, maar toch erg stevig. De zwangere kan zich daardoor goed tegen de badwand afzetten. Aan één van de baddelen is een zitje bevestigd welke gebruikt ook kan worden om het bad in- en uit te stappen.
Het bad is groot genoeg voor twee personen.

De basishoes is gemaakt van PVC van 3mm. Het bad is zeer duurzaam en gaat minimaal 15 jaar mee.

Inhoud en afmetingen Oerbron Ovaal bevalbad

De maten van het bad zijn 180x130x67cm. De watercapaciteit als het bad gevuld is tot een hoogte van 56 cm, is 690 liter. Het bevalbad is eventueel te leveren met een verwarmingselement om het water op temperatuur te houden en heeft een 100% GFCI Protectie.

Het bevalbad opzetten

Het bad opzetten kost 15 minuten, het bad vullen (afhankelijk van de waterdruk) ongeveer 75 minuten. Dus in totaal anderhalf uur. Het bad leegpompen duurt 20 minuten, afbreken kost ca. 15 minuten. Dus in totaal 35 minuten.

Opslag van het Oerbron Ovaal bevalbad

De ruimte die u nodig heeft om het bad en volledig badpakket op te slaan is ca. 1.20×0.80×0.50cm.

Hygiënische hoezen voor bevallingsbaden

Voor iedere zwangere dient er een aparte hygiënische hoes te worden gebruikt. Deze hoes waarborgt de hygiëne en wordt vóór het vullen over de basishoes gelegd . De hoezen zijn gemaakt van PVC volgens Europese milieu normen en latexvrij. 

Vaste Baden

Eventueel andere beval baden, variërend van vast tot mobiel voor ziekenhuizen kunnen wij ook leveren. Vraag daarvoor onze brochure aan via info@oerbron.nl.

Badartikelen

Voor professionals hanteren wij aangepaste prijzen. Wij kunnen zowel losse artikelen als samengestelde pakketten, afhankelijk van uw voorkeur, leveren.

Hygiëne

Voor het schoonmaken kunnen wij een professioneel schoonmaak- en infectieprotocol leveren.

Er zijn verschillende mogelijkheden in het gebruik van slangen in het kader van de hygiëne. We kunnen ook een pakket voor eenmalig gebruik aanbieden.

Watergeboorte Service

Wij kunnen u adviseren op gebied van hygiëne, voorkomen van infectie, risico analyse, watergeboorte en handleidingen. We hebben daar protocollen en onderzoeken voor klaar liggen. Er zijn verschillende manieren om het bad aan te bieden aan uw klanten. Neem hierover contact met ons op.

Meld je nu aan!

DE OERBRON

ontwikkeling in het water

Winkelwagen
De waardering van www.oerbron.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 88 reviews.