Ontwerp zonder titel (2)

Voorwaarden

Bevalbad huren

Voorwaarden Bevalbad huren

Artikel 1 – De Huurperiode
1.1. De huurperiode van het bevalbad en pakket bedraagt 5 weken: 3 weken voor tot 2 weken na de uitgerekende datum. In overleg kan de huurperiode verlengd worden (€5.50 per dag). Dit is alleen mogelijk indien het bad niet aansluitend verhuurd is.

Artikel 2 – Gebruik
2.1. De Oerbron is niet aansprakelijk indien het bad op een onjuiste manier gebruikt wordt voor, tijdens en na de bevalling.
2.2. De Oerbron levert een bad met een uitgebreid badpakket. Controleer bij aflevering of  u alle onderdelen heeft ontvangen. Daarvoor is een checklist beschikbaar.
2.3. Bij het bevalbad ontvangt u een uitgebreide handleiding met adviezen en tips over het gebruik van het bad. Lees deze goed door.
2.4. U dient het bevalbad van tevoren op te zetten en uit te testen.

2.5. U bent verplicht de persoonlijke hygiënische hoes te gebruiken tijdens de bevalling.

2.6. Het bad met bijbehorende artikelen dient binnenshuis en op kamertemperatuur te  worden bewaard.

Artikel 3 – Vervoer
3.1. Het bad wordt geleverd door een koerier van Courier Connect. Zij zullen per mail contact opnemen voor een afspraak.
3.2. Soms wordt een bad eerder bezorgd omdat dat beter in de planning past. De afgesproken huurperiode van het bad blijft dan wel gewoon bestaan en er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Artikel 4 – Retour
4.1. Het bad dient klaar te staan en te zijn ingepakt zoals aangeleverd wanneer de koerier het bad op komt halen.
4.2. U dient het bevalbad na gebruik schoon, droog en volledig aan te leveren.

4.3. Wanneer het bevalbad in slechte staat of incompleet geretourneerd wordt,  brengen wij de kosten voor reparatie, vervanging en/of schoonmaak in rekening.

Artikel 5 – Annulering
5.1. Als de huurperiode nog niet is ingegaan, kunt u het bad kosteloos annuleren tot aan 14 dagen na de overeenkomst.
5.2. Als de huurperiode nog niet is ingegaan kan een bad alleen geannuleerd worden als er sprake is van een medische indicatie.  Wij vragen daarvoor een bewijs van uw verloskundige of gynaecologe.
5.3. Als de huurperiode wel is ingegaan kunt u het bad niet meer annuleren.

Artikel 6 – Restitutie
6.1. Als u het bad niet heeft kunnen gebruiken en de hygiënische hoes en schepnetje ongebruikt en ongeopend retourneert, dan kunnen wij een bedrag van €40 restitueren.

Winkelwagen
De waardering van www.oerbron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 284 reviews.