Ontwerp zonder titel (2)

ziekenhuizen

onze service

Bevalbad in ziekenhuis

ziekenhuizen en geboortecentra

Bevalbaden

De Oerbron biedt diverse bevalbaden voor professioneel gebruik in ziekenhuis of geboortecentra. Onze baden zijn stevig en duurzaam voor een veilige bevalling. Zie Bevalbaden voor professionals.

Presentatie

Wanneer u belangstelling heeft voor een bevalbad voor een ziekenhuis of geboortecentrum kunnen wij een aantal baden bij u komen presenteren. U kunt dan zien hoe een bevallingsbad wordt opgezet en hoe deze in de beschikbare ruimte past.

Hygiëne

Veel vragen van ziekenhuismedewerkers hebben betrekking op de hygiëne. Deze wordt op diverse manieren gewaarborgd. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een persoonlijke hygiënische binnenhoes welke na de bevalling weggegooid wordt. Heeft u meer vragen over hygiëne, neem dan contact met ons op. Wij hebben een hygiëne- en schoonmaakprotocol beschikbaar.

Bevalpakketten

Wij leveren aan diverse ziekenhuizen bevalpakketten voor een badbevalling. Het betreffende ziekenhuis heeft een bevalbad en iedere zwangere heeft een eigen badpakket. Het badpakket bevat altijd een hygiënische hoes. Het ziekenhuis bepaalt welke artikelen er nog meer in het pakket horen. Bijvoorbeeld gynaecologische handschoenen, een aan- of afvoerslang of geboortespiegel.

Betaalservice Bevalpakketten

De badpakketten kunnen door ziekenhuis of geboortecentrum bij De Oerbron worden afgenomen en betaald. De klant kan een pakket bij aankomst betalen.

Een andere optie is de betaling van de bevalpakketten door de Oerbron af te laten handelen. Bij ieder pakket voegen wij een machtigingsformulier. Het ziekenhuis of geboortecentrum zorgt ervoor dat het formulier volledig wordt ingevuld en naar de Oerbron wordt verzonden. Wij regelen vervolgens de financiële afhandeling met de klant.

Losse badartikelen

Behalve badpakketten kunt u natuurlijk ook losse artikelen bij ons kopen. U kunt hiervoor informeren  via info@oerbron.nl

Training

Voor ziekenhuispersoneel kunnen wij een aangepaste training rondom het bevalbad en het bevallen in water aanbieden.

Winkelwagen
De waardering van www.oerbron.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 284 reviews.