Nieuws

blijf op de hoogte

Gang van zaken tijdens Corona-maatregelen

2020

Kantoortijden

Ons kantoor is ook in deze periode open om zwangeren, verloskundigen en ziekenhuizen van dienst te kunnen zijn.
U kunt ons bereiken via 034-6722155.

Webwinkel

Zolang DHL nog pakketten bezorgt in Nederland kunnen wij de pakketten verzenden. Op dit moment zijn alle gebieden in Nederland bereikbaar voor het bezorgen en ophalen van zendingen. Als veiligheidsmaatregel tekent de bezorger nu zelf voor het pakket in bijzijn van de klant. Houdt alstublieft de aanbevolen afstand (1.5 meter) en vermeid fysiek contact.

Belangrijk
Op dit moment kunnen wij onze normale levertijd voor uw bestelling niet 100% garanderen. Het is momenteel veel drukker dan normaal (zowel bij ons als bij andere online winkels) en hierdoor kan DHL de bestellingen niet zo snel verwerken als in een normale situatie. Het kan hierdoor gebeuren dat uw bestelling een vertraging oploopt en u aan het einde van de dag nog geen bericht heeft ontvangen over de verzending. Wij verzoeken u vriendelijk om pas contact op te nemen  als u na twee dagen nog geen verzendbevestiging heeft ontvangen van DHL. Onze excuses voor een eventuele vertraging!

Wij hebben voldoende voorraden. U kunt dus gewoon een bestelling plaatsen via onze webwinkel.

Extra maatregelen bezorging huurbaden

Vanwege het coronavirus is de bezorgprocedure van Courier Connect aangepast. Voor de exacte bezorgtijd van het huurbad neemt de koerier een dag voor de bezorging telefonisch contact op. De koerier zal het bad bij de voordeur neerzetten en aanbellen. U hoeft niet open te doen maar u weet dat de koerier langs is geweest.

Wij vragen u de aanwijzingen via de bezorg- en ophaalmail op te volgen.  

Zwemlessen

Zondag 17 mei is de Oerbron weer begonnen met het diplomazwemmen in het doelgroepen bad van het De Miranda (Dit bad heeft een aparte ingang rechts van de hoofdingang). Dit betreft alléén de groepen die zonder ouders zwemmen. Ook is er een aangepast schema. Als uw kind kan gaan zwemmen krijgt u daar bericht over met tijd en protocol. Zonder bericht kunt u niet zwemmen.

Vanaf vrijdag 5 juni begint de Oerbron weer met lessen in het zwembad van Reade. Ook in dit zwembad zijn momenteel alleen lessen zonder ouders toegestaan. Als uw kind kan gaan zwemmen krijgt u daar bericht over met tijd en protocol. Zonder bericht kunt u niet zwemmen. Het schema van de lessen is aangepast, het kan zijn dat uw kind op een andere tijd zwemt dan voorheen.

Het zwembad van De Werf zal voorlopig nog niet open gaan. Mocht hierover meer duidelijkheid ontstaan dan zullen we u direct op de hoogte houden.

Lees hier het Zwembadprotocol voor De Miranda en Reade

Proef- en afzwemmen
Zaterdag 6 juni zullen kinderen voor het A-diploma proefzwemmen. Als uw kind hier klaar voor is heeft u daar bericht over ontvangen. De kinderen van B- en C- diploma zullen het diploma in de les behalen. Klik hier voor meer informatie over het proef- en afzwemmen.

Meer nieuws over de zwemlessen.

Inschrijving zwemlessen
Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus kunnen wij momenteel geen proeflessen doen. Na inschrijving via onze website komt u op onze wachtlijst te staan. Momenteel kunnen wij niet inschatten hoe lang de wachttijd is.

Add to cart