Nieuws

blijf op de hoogte

Gang van zaken tijdens Corona-maatregelen

20 maart 2020

Kantoortijden
Ons kantoor is ook in deze periode open om zwangeren, verloskundigen en ziekenhuizen van dienst te kunnen zijn.
U kunt ons bereiken via 034-6722155.

Webwinkel
Zolang DHL nog pakketten bezorgt in Nederland kunnen wij de pakketten verzenden. Op dit moment zijn alle gebieden in Nederland bereikbaar voor het bezorgen en ophalen van zendingen. Als veiligheidsmaatregel tekent de bezorger nu zelf voor het pakket in bijzijn van de klant. Houdt alstublieft de aanbevolen afstand (1.5 meter) en vermeid fysiek contact.

Belangrijk
Op dit moment kunnen wij onze normale levertijd voor uw bestelling niet 100% garanderen. Het is momenteel veel drukker dan normaal (zowel bij ons als bij andere online winkels) en hierdoor kan DHL de bestellingen niet zo snel verwerken als in een normale situatie. Het kan hierdoor gebeuren dat uw bestelling een vertraging oploopt en u aan het einde van de dag nog geen bericht heeft ontvangen over de verzending. Wij verzoeken u vriendelijk om pas contact op te nemen  als u na twee dagen nog geen verzendbevestiging heeft ontvangen van DHL. Onze excuses voor een eventuele vertraging!

Wij hebben voldoende voorraden. U kunt dus gewoon een bestelling plaatsen via onze webwinkel.

Extra maatregelen bezorging huurbaden
Vanwege het coronavirus is de bezorgprocedure van Courier Connect aangepast. Voor de exacte bezorgtijd van het huurbad neemt de koerier een dag voor de bezorging telefonisch contact op. De koerier zal het bad bij de voordeur neerzetten en aanbellen. U hoeft niet open te doen maar u weet dat de koerier langs is geweest.

Wij vragen u de aanwijzingen via de bezorg- en ophaalmail op te volgen.  

Zwemlessen
De meeste openbare ruimtes zijn gesloten tot 6 april. Dit geldt ook voor de zwembaden. Er is dus geen les tot 28 april. Momenteel is nog niet duidelijk wat er na deze periode gaat gebeuren. Wij houden onze leden op de hoogte via de mail.

Inschrijving zwemlessen
Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus kunnen wij momenteel geen proeflessen doen. Na inschrijving via onze website komt u op onze wachtlijst te staan. Zodra er een plek vrijkomt zullen wij contact opnemen.

Add to cart