Duurzame
producten voor het
hele gezin

Persoonlijk advies:
bellen, mailen of kies je 
liever voor chat of WhatsApp?

Wij denken graag mee:
ook spoedleveringen
mogelijk

Kies voor zekerheid: gratis annuleren vóór de 36e week

Opblaasbare bevalbaden

Ben je op zoek naar een bevalbad? Geen enkele zwangerschap of bevalling is hetzelfde. Daarom geloven wij bij Oerbron in de kracht van keuze.

Je kunt bij ons terecht voor bevalbaden van MiaVia, Birthpool in a Box, maar wij zijn ook exclusieve distributeur van La Bassine bevalbaden. Met de bevalbaden van Oerbron haal je alles in huis voor een natuurlijk begin. 

Verwarmde bevalbaden

Wat is er fijner dan een bevalbad waarbij je niet hoeft na te denken over de warmte van het water? Niet meer slepen met emmers warm water of de hele tijd de badthermometer in de gaten houden. Als je een verwarmd bevalbad huurt bij Oerbron, dan ligt de volledige focus op jou en jullie baby. Dat wil toch iedereen?

Bevalbaden ervaringen

ervaring van klanten bevalbaden van oerbron

Elke Appelman

” Mijn badbevalling vond niet thuis plaats maar in het ziekenhuis. Bij de bevalling van onze oudste, Joël, ben ik thuis in bad bevallen. Helaas was toen de placenta niet compleet waardoor ik alsnog naar het ziekenhuis moest. Het betekende ook dat eventueel volgende bevallingen ook in het ziekenhuis plaats zouden moeten vinden. “

Review badbevalling oerbron

Maartje Voorbergen

” Mijn intentie was om thuis mijn kinderen geboren te laten worden omdat ik me hier het beste voel. Dit is mijn grond en hier ben ik in mijn kracht. Om mezelf extra comfort te geven heb ik een groot bad gehuurd speciaal gemaakt voor barende vrouwen. Het water blijft op temperatuur en ondanks dat mijn lijf hoogzwanger oogde voelde ik me in het bad zo licht als een veertje. Een wee is een wee en doet pijn. Ook in bad. ” 

Winkelwagen
De waardering van www.oerbron.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 190 reviews.